Си ги сакам моите краставици

Пред неколку дена отидов до супермаркет да набавам некои намирници. Не знам зошто но погледот го задржв на краставиците. Секогаш ме возбудувала помислата да ставам некое овошје или зеленчук во мене, па си реков зошто да не го направам тоа.

Кога стигнав дома ги средив останатите намирници, а краставиците ги тргнав настрана. Премачкав една од краставиците со лубрикант и ја брцнав во мојата влажна пичка. Прво почувствував студенило но како што ја лизгав низ мојата пичка ми стануваше се поубаво. Полека ја ставав и ја вадев. На мојата пичка и годеше присуството на краставица и се повеќе се влажнеше. Решив да ја премачкам со лубрикант и втората краставица и да си ја напикам длабоко во газот. Како што ги лизгав двете краставици, едната во пичката, а другата во тесното газе, оргазмот ми го тресеше целото тело.

Уште малку време си поиграв со нив двете и ја извадив краставицата од пичката, ја премачкав целата со лубрикант и пробав да ја ставам заедно со другата во мојот газ. Почнав полека да ја ставам, додека се уште другата беше внатре, но мојот газ не можеше да го издржи присуството на две краставици па ги извадив и двете. Ставив многу лубрикант на мојата рака и си ја напикав цела тупаница во газот. Правев кружни движења за да го олабавам моето тесно газе и да го раширам што е можно повеќе. Потоа ја вратив едната краставица внатре, продолжив со неа да правам кружни движења и потоа повторно пробав да ја ставам и втората но пак неуспешно. Тоа беше мешавина на задоволство и болка кога успеав да си ја начукам и втората краставица длабоко во мојот газ. Полека болката исчезнуваше, а јас му се препуштив на задоволството, лизгајќи ги двете тврди краставици низ мојот чмар. Со другата рака си го триев клиторисот и уживав во многукратните оргазми. Од преголемо задоволство мојата урина прскаше низ целата соба, постелнините ми беа потопени во мокрача. Без сомнение тоа беше најдобрата мастурбација во мојот живот.