Виолетово лезбијско дилдо

1,790 ден.

 

Ова виолетово лезбијско дилдо е изработено од исклучително еластично желе, погодно како за вагинална, така и за анална стимулација. Пенисовидно е, мазно, со  добро оформена глава која се наоѓа на двата идентични краја. Можете да го употребувате за разновидна соло мастурбација, или пак заедно со партнерот или партнерката со кои сакате да го обоите рутинскиот секс. Се препорачува пред и по секоја употреба темелно да го исчистите, и да го употребувате со презерватив, во случај да ги смените краевите со партнерот. Доколку сте почетник во сексуалните игри со играчки, ви препорачуваме да го употребувате со лубрикант.

Боја: Виолетова

Должина: 30 см.

Дебелина: 3 см.

Материјал: Желе

Препорака: Ве молиме имајте предвид дека играчките од желе, силикон и клон-кожа не поднесуваат лубриканти на силиконска или глицеринска база и затоа доколку сакате да употребите лубрикант пожелно би било да употребите лубрикант на водена база. Играчките се лесни за одржување, се мијат со благ хидратантен сапун и вода или со спрецијално наменети средства за одржување на играчки од тој тип  како Splash Toy-Cleaner.

Нема на залиха

ШИФРА АМ 3000007459 Категорија: Tags: , ,

Опис

Виолетово лезбијско дилдо

Виолетово лезбијско дилдо