Виолетова силиконска навлака

490 ден.

 

Виолетова силиконска навлака која ќе го промени вашиот секс. Навлаката е со универзална големина и се поставува многу лесно со помош на лубрикант на еректиран пенис или вибратор. Намената на оваа навлака е да го зголеми вашиот пенис во дијаметар и да и/му удоволи на вашиот/шата партнер/ка. При поставувањето, навлаката треба да ја премачкате со лубрикант на водена база. Наменета е за повеќекратна употреба. Се чисти лесно со вода и благ сапун.

Боја: Виолетова

Материјал: Силикон

ШИФРА AM 3000009700 Категорија: Tags: , ,

Опис

Виолетова силиконска навлака

Виолетова силиконска навлака

Виолетова силиконска навлака