Клиторален масажер Див сон

1,690 ден.

 

Клиторален масажер Див сон. Клиторален стимулатор кој вреска луксуз и класа. Зачинете ги љубовните игри во спалната соба со вашиот партнер или без него. Водоотпорен, мултибрзински и компактен го прави совршен за секаде. На основата има две копчина + и – каде лесно ќе го контролирате интензитетот на вибрациите а од станата има влез за полнење, полнете го еден час за потоа да уживате со часови… Полначот е вклучен во пакувањето.

Боја: Розева

Големина: 10см

Материјал: АБС

Опис

Клиторален масажер Див сон

Клиторален масажер Див сон

Клиторален масажер Див сон