Мини масажер Син Коко

1,790 ден.

 

Мини масажер Син Коко. Ова мало слатко невино масажерче всушност и не е толку невино, има можни вибрации, но тивки и не гарантира дека и вие ќе останете тивки покрај него… Дозволете му на Коко да ги допре сите ваши слатки точки и ќе видите што значи да се ужива. Вибрациите се регулираат со помош на копчето на средина.

Боја: Сина

Големина: 9см

Дијаметар: 5см

Материјал: ПВЦ со сатенски финиш

Напојување: 2 батерии ААА

Опис

Мини масажер Син Коко

Мини масажер Син Коко

Мини масажер Син Коко