Попуст!

Вибро јајце со инфрацрвен грејач Body and soul Exotic

1,490 ден. 790 ден.

 

Вибрирачко јајце со инфрацрвен грејач поврзано преку кабелче со управувач кој просто се припива кон вашата дланка. Ова револуционерно вибрирачко јајце не само што ќе ви ги разбуди страстите истиот и ќе ги разгори. Вибрирачкото јајче е со вградена напредна технологија така што кога ќе го уклучите почнува да се загрева преку инфраред сензори.

Боја: Сина

Должина: 6 см

Дијаметар: 2,5 см

Напојување: 2 батерии АА

Материјал: Тврдо ПВЦ

Опис

 Вибро јајце со инфрацрвен грејач Body and soul Exotic

Вибро јајце со инфрацрвен грејач Body and soul Exotic