Вибрирачки вагинални топчиња

1,490 ден.

 

Вибрирачки вагинални топчиња, сврзани со еластичен материјал помеѓу себе, во форма на лимони. Топчињата се различни по големина, така што поголемото топче ги произведува вибрациите. Мазни се и тврди, и имаат релјефни декорации во облик на петтоаголник за поголема стимулација на вагиналните мускули. Топчињата се поставуваат во вагината и можат да се носат неограничено време, т. е. се додека ви е удобно. Топчињата се вадат лесно со помош на врвката која ги спојува. Се препорачуваат и од акушерите и гинеколозите како средство за тренирање на вагиналните мускули- профилактично или после породување.

Боја: Розева

Должина: 14 см.

Дијаметар: 4,5-3.5 см.

Материјал: ПВЦ

Нема на залиха

Опис

Вибрирачки вагинални топчиња

Вибрирачки вагинални топчиња