Вибрирачки стреп-он без каиш

3,090 ден.

 

Вибрирачки стреп-он без каиш. Вежбајте ги своите вагинални мускули додека се задоволувате и вие и вашиот партнер или партнерка! Овој стреп-он без каиши овозможува екстра уживање и тоа со слободни раце. Составен е од вагинален дел поврзан со вибратор. Вагиналниот дел одлично ја стимулира Г-точката, а на вибраторот има испакнатина која го стимулира клиторисот. Вибраторот е мазен и завршува со три топчиња кои дополнително ќе стимулираат и ќе овозможат долготрајни оргазми. Задолжително користете доволна количина лубрикант за да си осигурате безболна игра. Чистете го после секоја употреба со вода и нежен сапун.

Боја: Виолетова

Должина: 19 см.

Употреблива должина: Вагинален ден 8 см., вибратор 13 см.

Дебелина: Вагинален ден 2,5-3 см., вибратор 2,5-4 см.

Материјал: Желе

Напојување: 2 батерии тип ААА

Препораки: За да ја исчистите вашата играчка од желе, употребувајте специјално средство за чистење или хидратантен сапун. При употреба на играчки од овај матријал препорачливо е да користете лубриканти на водена база.

Нема на залиха

ШИФРА АМ3001113851 Категорија: Tags: , ,

Опис

Вибрирачки стреп-он без каиш

Вибрирачки стреп-он без каиш