Попуст!

Вибрирачки перископ

2,790 ден. 1,590 ден.

 

Вибрирачки перископ. Овој перископ е одличен за луѓе со истражувачка љубопитност. Вистински вибрирачки перископ на задоволството. Истражете ги највнатрешните скриени точки на задоволството. Перископот е дизајниран од високо хигинеско ПВЦ со контрола за светло и вибрации, низ екранчето на перископот можете да видите како реагира вагината на партнерката кога ги вклучувате или исклучувате вибрациите, каква е внатрешноста на вагината и како се слеваат соковите низ неа.

Боја: Бела

Должина на перископот: 10cm

Материјал: ПВЦ

Нема на залиха

ШИФРА АМ 6700004342 Категорија: Tags: ,

Опис

Вибрирачки перископ
Вибрирачки перископ

Вибрирачки перископ