Попуст!

Вибратор од желе со клиторална стимулација

1,490 ден. 990 ден.

 

Вибратор од желе со клиторална стимулација. Мултобрзински и можен вибратор во реалистична форма, со испакнати меки реси на основата за дополнителна клиторална стимулација. Вибраторот има реалистично мазно главче и испакнати вени низ целата негова должина за додатно уживање. Брзината на вибрациите се регулира со помош на потенциометар кој се наоѓа на основата на вибраторот.

Боја: Црвена

Големина: 20см

Дијаметар: 4,5

Материјал: Желе

Напојубвање: 2 батерии ААА

Опис

Вибратор од желе со клиторална стимулација

Вибратор од желе со клиторална стимулација

Вибратор од желе со клиторална стимулација