Вибратор за Г-точка

2,090 ден.

 

 

Вибратор за Г-точка е со интензивни вибрации за уживање. Овој вибратор за Г-точка има благ лак. Врвот му е топчест за да може полесно да ја допре Г-точката при пенетрација и негово целосно вметнување во вагината. Кога во сексуалните игри се стимулира Г точката можностите и фантазијата и сластите се бесконечни.

Боја: Светло кафена

Должина: 15 см.

Дебелина: 3 см.

Материјал: Желе

Напојување: 2 батерии ААА

 Препорака: Ве молиме имајте предвид дека играчките од желе, силикон и клон-кожа не поднесуваат лубриканти на силиконска или глицеринска база и затоа доколку сакате да употребите лубрикант пожелно би било да употребите лубрикант на водена база. Играчките се лесни за одржување, се мијат со благ хидратантен сапун и вода или со спрецијално  средство за одржување на играчки од тој тип  Splash Toy-Cleaner. Вадете ги батериите после секоја употреба.

Нема на залиха

ШИФРА АМ 3000010015 Категорија: Tags: ,

Опис

Вибратор за  Г-точка

Вибратор за Г-точка