Вибратор за двојна пенетрација

2,590 ден.

 

Вибратор за двојна пенетрација, е анален пенетратор со вибрации кој лесно се прикачува за пенисот. Вибраторот е во форма на пенис, со реалистично изработена главичка. Под подножјето на пенетраторот има прстен низ кој се протнува пенисот до коренот. Овој вибрирачки пенетратор е вистинска сензација во спалната! Главичката му е мазна и реалистична додека релјефот по должината е ребрест што придонесува за експлозивни оргазми. На горниот дел од прстенот се наоѓа навлаката што го држи вибро јајцето.

Боја: Розева

Должина: 10 см

Дебелина: 3 см

Материјал: Желе

Напојување: 3 батерии Cell

Нема на залиха

ШИФРА АМ 3000003162 Категорија: Tags: , ,

Опис

Вибратор за двојна пенетрација

Вибратор за двојна пенетрација