Попуст!

Вибратор со цветови

1,790 ден. 990 ден.

 

Вибратор со цветови ја буди имагинацијата и вашиот сексуален живот процветува со овој неодолив вибратор од „Toy Joy“. Вибраторот е изработен од мазна пластика и на него има привлечна апликација од цветови која го прави вибраторот уникатен и забавен. Целиот е мазен, прав и со заоблен врв за полесна пенетрација. Може да се употребува како вагинално, така и анално или пак за клиторална стимулација. На долниот дел има потенциометар со кој се контролира интензитетот на вибрациите. Се препорачува употреба на лубриканти на водена база кои ќе го направат вибраторот лизгав и влажен, а и ќе го избегнете дискомфортот при пенетрацијата.

Боја: Бела со цветна апликација

Должина: 20 см.

Должина на употребливиот дел: 16 см.

Дијаметар: 3,5 см.

Материјал: Тврдо ПВЦ

Напојување: 2 батерии ЦЦ

Препорака: Ве молиме имајте предвид дека играчките од желе, силикон и клон-кожа не поднесуваат лубриканти на силиконска или глицеринска база и затоа доколку сакате да употребите лубрикант пожелно би било да употребите лубрикант на водена база. Играчките се лесни за одржување, се мијат со благ хидратантен сапун и вода или со спрецијално наменети средства за одржување на играчки од тој тип  Stimul8 и Splash Toy-Cleaner. Вадете ги батериите после секоја употреба.

Вибратор со цветови

ШИФРА АМ 3006009827 Категории: , Tags: ,

Опис

Вибратор со цветови

Вибратор со цветови