Вибратор со точки

2,090 ден.

 

 

Вибратор со точки е вибратор со меки испакнати точки служат за дополнителна стимулација. Вибраторот е водоотпорен и мултибрзински. Брзините му се регулираат со помош на потенциометар кој се наоѓа на подножјето на вибраторот. Задолжително користете лубриканти на водена база. Може да се користи вагинално и анално.

Боја: Виолетова

Должина: 16 см.

Дебелина: 3.5 см.

Материјал: Силикон

Напојување: 2 батерии ААА

 Препорака: Ве молиме имајте предвид дека играчките од желе, силикон и клон-кожа не поднесуваат лубриканти на силиконска или глицеринска база и затоа доколку сакате да употребите лубрикант пожелно би било да употребите лубрикант на водена база. Играчките се лесни за одржување, се мијат со благ хидратантен сапун и вода или со спрецијално  средство за одржување на играчки од тој тип  Splash Toy-Cleaner. Вадете ги батериите после секоја употреба.

Нема на залиха

ШИФРА АМ 3000010003 Категорија: Tags: ,

Опис

Вибратор со точки

Вибратор со точки