Вибратор со стимулатор делфин

3,285 ден.

 

Вибратор со делфин стимулатор,е водоотпорен и мултибрзински со тоа што има 3 јачини  i и 3 начини на вибрирање. Ротира во два правци. Бисерчињата кои се наоѓаат во неговата внатрешност ќе ви овозможат додатна стимулација со нивното ротирање. Стимулаторот на вибраторот е прикачен на неговото торзо и е во форма на делфин. Вибрациите на клиторалниот стимулатор се исто така моќни. На подножјето на вибраторот се наоѓа механизмот за управување.

Боја: Сина

Должина: 26см /Стимулатор: 7.5см

Должина на упоребливиот дел: 20.5см

Материјал: Метал/Силикон

Напојување: 3 батерии ААА

Препорака: Ве молиме имајте предвид дека играчките од желе, силикон и клон-кожа не поднесуваат лубриканти на силиконска или глицеринска база и затоа доколку сакате да употребите лубрикант пожелно би било да употребите лубрикант на водена база. Играчките се лесни за одржување, се мијат со благ хидратантен сапун и вода или со спрецијално наменети средства за одржување на играчки од тој тип   Stimul8 и Splash Toy-CleanerВадете ги батериите после секоја употреба.

.

Нема на залиха

ШИФРА AM 11135 Категорија: Tags: , ,

Опис

Вибратор со стимулатор делфин

Вибратор со стимулатор делфин