Вибратор со стимулатор 6×7

3,290 ден.

 

Мултибрзински, водоотпорен вибратор со стимулатор 6×7. Овој вибратор со стимулатор има  6 брзини на ротирање на вибраторот и 7 начини на вибрирање на клиторалниот стимулатор. Клиторалниотстимулатор е во форма на зајаче. Вашата сексуална фантазија сега има неограничени можности со овој вибратор со стимултор 6×7. Секоја брзина е поинтензивна и поневеројатна, со цел да ве доведат до посакуваната точка на надреален оргазам.

Боја: Розева

Должина: Вибратор 23.5см/ Стимулатор 7см

Должина на употреблив дел: 11см

Дијаметар: 3,5

Материјал: Желе

Напојување: 4 АА батерии

Препорака: Ве молиме имајте предвид дека играчките од желе, силикон и клон-кожа не поднесуваат лубриканти на силиконска или глицеринска база и затоа доколку сакате да употребите лубрикант пожелно би било да употребите лубрикант на водена база. Играчките се лесни за одржување, се мијат со благ хидратантен сапун и вода или со спрецијално наменети средства за одржување на играчки од тој тип   Stimul8 и Splash Toy-CleanerВадете ги батериите после секоја употреба.

Нема на залиха

ШИФРА AM 11133 Категорија: Tags: ,

Опис

Вибратор со стимулатор 6×7

Вибратор со стимулатор 6×7