Вибратор со делфин стимулатор

2,790 ден.

 

Вибратор со делфин стимулатор. Уживајте во двојното задоволство што ви го овозможува овој син делфин! Вибраторот е изработен во форма на делфин.Горниот дел е лесно закривен за полесна стимулација на Г-точката. Вибрирачкото тело се наоѓа при самиот врв, така што ќе ги чувствувате вибрациите подлабоко во вашето тело. Околу вибрирачкото тело, има три релјефни брегчиња кои  стимулираат уште повеќе. Долниот дел вибраторот е декориран со релјефни орнаменти во вид на бранови за целосна слика на водено уживање. Можете слободно да си играте и под туш, бидејки вибраторот е водоотпорен. Стимулаторот за клиторис е изработен во ист стил, со посебно вибрирачко тело и релјефни брегчиња. Интензитетот на вибрациите се регулира со копчиња кои се наоѓаат на основата на вибраторот. Вибраторот и стимулаторот можат да работат независно еден од друг.

Боја: Темно сина

Должина: 24 см

Должина на употребливиот дел: Вибратор-12 см, стимулатор-5,5 см

Дебелина: 3,5 см

Материјал: Мек силикон

Напојување: 3 батерии тип АА

Препорака: Ве молиме имајте предвид дека играчките од желе, силикон и клон-кожа не поднесуваат лубриканти на силиконска или глицеринска база и затоа доколку сакате да употребите лубрикант пожелно би било да употребите лубрикант на водена база. Играчките се лесни за одржување, се мијат со благ хидратантен сапун и вода или со спрецијално наменети средства за одржување на играчки од тој тип  Stimul8 и Splash Toy-Cleaner. Вадете ги батериите после секоја употреба.

Вибратор со делфин стимулатор

Нема на залиха

ШИФРА АМ 3000007544 Категорија: Tags: , ,

Опис

Вибратор со делфин стимулатор