Попуст!

Вибратор од желе неон

1,390 ден. 890 ден.

 

Вибратор од желе неон. Мек вибратор во реалистична форма, обложен со сјајна мека пластика која овозможува лесна пенетрација. Јачината на вибрациите се контролира со потенциометар.Тој се наоѓа на основата од вибраторот. Вибрациите се протегаат по целата должина на вибраторот. За подобро уживање со овај производ ви препорачуваме да користите лубрикант на водена база.

Боја: Неонско црвена

Должина: 21 см

Должина на употребливиот дел: 18,5 см

Дијаметар: 5 см

Материјал: Желе/ПВЦ облога

Напојување: 2 батерии тип АА

Препорака: Ве молиме имајте предвид дека играчките од желе, силикон и клон-кожа не поднесуваат лубриканти на силиконска или глицеринска база и затоа доколку сакате да употребите лубрикант пожелно би било да употребите лубрикант на водена база. Играчките се лесни за одржување, се мијат со благ хидратантен сапун и вода или со спрецијално наменети средства за одржување на играчки од тој тип  Stimul8 и Splash Toy-Cleaner. Вадете ги батериите после секоја употреба.

Нема на залиха

ШИФРА АМ 3000004702 Категорија: Tags: , ,

Опис

Вибратор од желе неон

Вибратор од желе неон