Вибратор од силикон лила

1,790 ден.

 

Вибратор од силикон лила e мултибрзински ребрест вибратор кој се задебелува од половина кон основата.Брзината на вибрациите се контролира со потенциометар кој се наоѓа на основата на вибраторот. Должината на вибраторот е 21,5 см. Препорачлив е лубрикант на водена база.

Материјал: Силикон

Боја: Виолетова

Особености: Мултибрзински ребрест вибратор кој се задебелува од половина кон основата.

Контрола на функциите: Брзината на вибрациите се контролира со потенциометар кој се наоѓа на основата на вибраторот.

Целосна должина: 21,5 см.

Должина на употребливиот дел: 18,5 см.

Дијаметар: 3,9 см.

Напојување: 2 батерии тип АА (1,5 В)

Препораки: Ве молиме имајте предвид дека играчките од желе, силикон и клон-кожа не поднесуваат лубриканти на силиконска или глицеринска база и затоа доколку сакате да употребите лубрикант пожелно би било да употребите лубрикант на водена база. Играчките се лесни за одржување, се мијат со благ хидратантен сапун и вода или со спрецијално наменети средства за одржување на играчки од тој тип   Stimul8 и Splash Toy-CleanerВадете ги батериите после секоја употреба.

 

ШИФРА АМ 6700004632 Категорија: Tags: , ,

Опис

Вибратор од силикон лила

Вибратор од силикон лила

Вибратор од силикон лила