Вибратор лила со стимулатор зајаче

2,590 ден.

 

Вибратор лила со стимулатор зајаче е и вибратор и дел со вибрации за стимулација на клиторисот. Горниот дел е како главичка на пенис со мали топчиња кој служат за подобра стимулација и е со должина од 6,5см. После овој дел следуваат четири реда на топчиња кои ротираат заедно со вибраторот. Овој дел има должина од 3 см. Стимулаторот за клиторис е изработен во форма на зајаче и е прицврстен на торзото на вибраторот. Вибрациите и ротациите се контролираат одделно со потенциометар на лизгање поврзан со кабелче со вибраторот.

Боја: Виолетова

Должина: 18 см

Должина на употребливиот дел: Вибратор-12 см, стимулатор-6 см

Дебелина:3 см

Материјал: ПВЦ

Напојување: 3 батерии тип С

Препораки: Играчките од ПВЦ треба да ги чистите со млака вода и антибактериски сапун или со спрецијално наменети средства за одржување на играчки од тој тип  Stimul8 и Splash Toy-CleanerПожелно е да ги комбинирате со презерватив, и/или лубрикант на водена основа. Чувајте ги одделно од други материјали бидејќи некои материјали при допир со ПВЦ-то можат да го оштетат. Не ги оставајте батериите подолг временски период во вашите играчки, така ќе избегнете корозија и трајно оштетување на вашиот производ. 

Нема на залиха

ШИФРА АМ 55077757 Категорија: Tags: , , ,

Опис

Вибратор лила со стимулатор зајаче

Вибратор лила со стимулатор зајаче