Попуст!

Вибратор кафена боја 19 см

2,790 ден. 1,490 ден.

 

Вибратор кафена боја 19 см е за сите љубители на нестандардните но сепак реалистични секс-играчки. Ви го представуваме Wild Fire Real Man. Телото на вибраторот е издолжено и право. Декорирано со кожни набори и вени со цел да ви даде природно чувство при пенетрацијата. На горниот дел завршува со чувствително оформена главичка, а на долниот дел се наоѓаат реално оформени тестиси со што го прави соодветен и за анален секс. Задоволството е максимално кога се користи со кондом и /или лубрикант зашто така станува полизгаво и пенетрирањето станува полесно.Интензивноста на вибрациите се регулира со далечински управувач.Се препорачува употреба на лубриканти на водена база.

Боја: Кафеава

Должина: 19 см.

Употреблива должина: 16,5 см.

Дијаметар: 4 см.

Материјал: Силикон

Напојување: 2 батерии АА

Препораки: Ве молиме имајте предвид дека играчките од желе, силикон и клон-кожа не поднесуваат лубриканти на силиконска или глицеринска база и затоа доколку сакате да употребите лубрикант пожелно би било да употребите лубрикант на водена база. Играчките се лесни за одржување, се мијат со благ хидратантен сапун и вода или со спрецијално наменети средства за одржување на играчки од тој тип  Stimul8 и Splash Toy-Cleaner. Вадете ги батериите после секоја употреба.

ШИФРА АМ 66001195 Категории: , Tags: , , ,

Опис

Вибратор кафена боја 19 см

Вибратор кафена боја 19 см

Вибратор кафена боја 19 см