Вибратор Г – точка

2,190 ден.

 

 

Вибратор Г – точка, дозволете си поинтензивни оргазми со овој прекрасен вибратор од желе. Мазен е и специјално дизајниран за стимулација на Г-точката. Вибраторот е   закривен на врвот за полесно достигнување до најчувствителната точка кај жената.  Во комбинација со лубрикант е стане лизгав и влажен, и овозможува полесна пенетрација и врвно задоволство. Може да се насладувате под туш или во када бидејќи овој вибратор е водоотпорен. Интезивноста на вибрациите и начините на вибрирање се регулираат со копче кое се наоѓа на основата на вибраторот. Се препорачува употреба на лубриканти на водена база.

Боја: Интензивно розова

Должина: 19 см

Должина на употребливиот дел: 16,2 см

Дебелина: 2-4 см

Материјал: Желе

Напојување: 2 батерии тип ААА

ШИФРА АМ 3000007324 Категорија: Tags: ,

Опис

Вибратор Г – точка за  полесно стимулирање на жената. Врвот е накривен а телото право.

Вибратор Г – точка