Вибратор со стимулатор Вибро возбуда

2,490 ден.

 

Вибратор со стимулатор Вибро возбуда. Овој вибратор ќе ве возбуди со начините и јачините на вибрирање до степен на топење. Специјално дизајниран со уникатна ергономска форма за да ја допре секоја точка на задоволство. Извонредната мекост и структура на истиот допрринесува за пријатна пенетрација и стимулација на вагиналните мускули, додека клиторалниот стимулатор гарантира безброј оргазми. Брзината и начинот на вибрациите се контролираат лесно со помош на три копчина поставени на хромираната платформа од страната. Се одржува лено со благ сапун и млака вода.

Боја: Бела

Материјал: Силион

Големина: 24см

Големина на употребливиот дел: 17см

Дијаметар: 3,8см

Напојување: 3батерии АА

ШИФРА 3000008312 Категорија: Tags: , , ,

Опис

Вибратор со стимулатор Вибро возбуда

Вибратор со стимулатор Вибро возбуда

Вибратор со стимулатор Вибро возбуда