Попуст!

Вибратор за двојна пенетрација

2,190 ден. 1,190 ден.

 

Вибратор за двојна пенетрација. Овој неверојатен вибратор е изработен со два пениса убаво и реалистично обликувани со реалистично главче и вени низ целата должина. Големиот пенис има неверојатно моќни вибрации за вагинална пенетрација а помалиот пенис кој е за анална пенетрација не само што вибрира туку и ротира за ултра оргазмичен ефект. Контролата на вибрациите се врши преку копчињата на основата. Се одржува лесно со хидратантен сапун и млака вода.

Целосна Должина: 26см

Големина на употребливиот дел: 20/18см

Дијаметар: 4,5/3см

Материјал: Желе

Боја: Црвена

Напојување: 2 батерии АА

Нема на залиха

ШИФРА 3000007463 Категорија: Tags: , ,

Опис

Вибратор за двојна пенетрација

Вибратор за двојна пенетрација

Вибратор за двојна пенетрација