Попуст!

Реалистичен вибратор со испакнати вени

1,490 ден. 890 ден.

 

Секс играчка која ги исполнува вашите барања за реална форма, телесна боја и несекојдневно задоволство! Овој вибратор е изработен во форма на пенис, со реална главичка, хоризонтални набори под неа, и надолу продолжува со релјефни вени по целата должина. Во комбинација со лубрикант тој е лизгав и влажен, со кое ќе си овозможите полесна пенетрација и врвно задоволство. Вибрациите се регулира со помош на потенциометар кој се наоѓа на основата на вибраторот. Се препорачува употреба на лубриканти на водена база.

Материјал: Латекс

Боја: Телесна

Особености: Мултибрзински вибратор со испакнати вени во реалистична форма.

Контрола на функциите: Брзината на вибрациите се контролира со потенциометар кој се наоѓа на основата на вибраторот.

Целосна должина: 22 см.

Должина на употребливиот дел: 19,5 см.

Дијаметар: 4,7 см.

Напојување: 2 батерии тип АА (1,5 В)

Препораки: Ако сакате да користите лубриканти користете ги оние на водена основа. Некои луѓе добиваат алергиска реакција во контакт со латекс. Доколку сте вие еден од нив, за ас ќе биде подобро да се ориентирате кон играчки од друг материјал. За да ја исчистите вашата играчка и секогаш да биде спремна за играње, употребете безалкохолни чистачи, млака вода и благ хидратантен сапун.

Опис

Реалистичен вибратор со испакнати вени

Реалистичен вибратор со испакнати вени

Реалистичен вибратор со испакнати вени