Попуст!

Мултибрзински вибратор од латекс

1,490 ден. 890 ден.

 

Реалистичен вибратор создаден за да ја збогати вашата бујна сексуална фантазија . Бојата му е реалистична кожа боја. Телото му е малку накривено во лак за полесна стимулација на вагината. Целиот е со вени што дополнително пружа врвни задоволства. Во комбинација со лубрикант станува лизгав и влажен, со кое ќе си овозможите полесна пенетрација. Интезивноста на вибрациите се регулира со потенциометарот кој се наоѓа на основата на вибраторот. Се препорачува употреба на лубриканти на водена база.

Материјал: Латекс

Боја: Телесна

Особености: Мултибрзински вибратор со испакнати вени во реалистична форма.

Контрола на функциите: Брзината на вибрациите се контролира со потенциометар кој се наоѓа на основата на вибраторот.

Целосна должина: 23 см.

Должина на употребливиот дел: 21 см.

Дијаметар: 4,9 см.

Напојување: 2 батерии тип АА (1,5 В)

Препораки: За да ја исчистите вашата играчка и секогаш да биде спремна за играње, благ хидратантен сапун и млака вода или употребете безалкохолни чистачи. Ако сакате да користите лубриканти користете ги оние на водена основа. Некои луѓе добиваат алергиска реакција во контакт со латекс. Доколку сте вие еден од нив, за вас ќе биде подобро да се ориентирате кон играчки од друг материјал.

Опис

Мултибрзински вибратор од латекс

Мултибрзински вибратор од латекс

Мултибрзински вибратор од латекс