Попуст!

Вибратор на превиткување Монохром

1,690 ден. 890 ден.

 

Вибратор на превиткување Монохром. Вибратор кој плени со својот перформанс и дизајн, созаден за вистинските истражувачи, бидејќи овој вибратор може да се витка до 90 степени, наместете го аголот кој најмногу ви одговара, заедно со најслатката брзина на вибрирање и уживајте. На горниот и долниот дел од вибратотрот има меки испакнатини за поинтензивна стимулација. Водоотпорен е такашто забавата слободно можете да ја пренесете во бањата. Вибрациите се управуваат со помиш на потенциометар кој се наоѓа на основата. Лесно се одржува со хидратантен сапун и млака вода.

Боја: Магента

Големина: 20см

Дијаметар: 3-4,5см

Материјал: Меко ПВЦ

Опис

Вибратор на превиткување Монохром

Вибратор на превиткување Монохром

Вибратор на превиткување Монохром