Попуст!

Вибратор на превиткување Син Монохром

1,690 ден. 890 ден.

 

Вибратор на превиткување Син Монохром. Вибратор кој плени со својот перформанс и дизајн, созаден за вистинските истражувачи, бидејќи овој вибратор може да се витка до 90 степени, наместете го аголот кој најмногу ви одговара, заедно со најслатката брзина на вибрирање и уживајте. Вибраторот на главчето е благо накривен, а по должината има три пара испакнати меки прстени за поинтензивна стимулација. Водоотпорен е такашто забавата слободно можете да ја пренесете во бањата. Вибрациите се управуваат со помиш на потенциометар кој се наоѓа на основата. Лесно се одржува со хидратантен сапун и млака вода.

Боја: Сина

Големина: 20см

Дијаметар: 3-4,5см

Материјал: Меко ПВЦ

Опис

Вибратор на превиткување Син Монохром

Вибратор на превиткување Син Монохром

Вибратор на превиткување Син Монохром