Попуст!

Вибратор за Г Точка Кристал

1,690 ден. 890 ден.

 

Вибратор за Г Точка Кристал. Долгоочекуваниот вибратор за погодување на Г-точката со далечински управувач! Вибрациите се контролираат со помош на бежжичен управувач па затоа секогаш ќе можете контролата да ја препуштите на некој друг, вибраторот е водоотпорен па така можете да ја преселите забавата и во бањата.

Боја: Розева

Големина: 15см

Дијаметар: 2,5см

Материјал: АБС

Напојување: 2 батерии ААА

Опис

Вибратор за Г Точка Кристал

Вибратор за Г Точка Кристал

Вибратор за Г Точка Кристал