Попуст!

Вибратор Розево лижавче

1,590 ден. 890 ден.

 

Вибратор Розево лижавче изработен од желе со меко и мазно главче и нежни спирали и испакнати вени по целата должина за дополнителна стимулација. Вибраторот е водоотпорен такашто забавата од спалната можете да ја пренесете во бањата. Вибрациите се регулираат со помош на потенциометар кој се наоѓа на основата на вибраторот, лесно се одржува со млака вода и хидратантен сапун.

Боја: Виолетова

Големина: 20,5см

Дијаметар: 4см

Материјал: Желе

Напојување: 2 батерии АА

Опис

Вибратор Розево лижавче

Вибратор Розево лижавче

Вибратор Розево лижавче