Попуст!

Вибратор Морски бран

1,590 ден. 890 ден.

 

Вибратор Морски бран. Дозволете му на овој морски бран да ве одвлечка во длабочините на задоволството, Неговата нестандардна форма допринесува за поголема стимулација на внатрешните мускули на вагината што предизвикува вртоглави оргазми додека накривениот врв на вибраторот нема да ве остави мирни со интензивни вибрации насочени кон Г-точката. Брзината на вибрациите се регулира со помип на потенциометар кој се наоѓа на основата. Водоотпорен е и лесно се осржува со млака вода и хидратантен сапун.

Боја: Сина

Материјал: Желе

Големина:

Дијаметар:

Напојување: 2 батерии АА

ШИФРА 3000012336 Категории: , Tags: , ,

Опис

Вибратор Морски бран

Вибратор Морски бран

Вибратор Морски бран