Попуст!

Вибратор Син неон

1,590 ден. 790 ден.

 

Вибратор Син неон доаѓа со моќни вибрации кои се движат по целата должина, два пара испакнати прстени за вагинална стимулација и накривено главче за да ве полуди со вибрации на Г-точката. Водоотпорен е па затоа слободно можете да го одвете во бањата и да се забавувате. Брзината и интензитетот нан вибрациите се регулира со помош на потенциометар кој се наоѓа на основата на вибраторот.

Боја: Сина

Материјал: Желе

Големина: 22см

Дијаметар: 4,5см

Напојување: 3 батерии АА

ШИФРА 3000012326 Категории: , Tags: , ,

Опис

Вибратор Син неон

Вибратор Син неон

Вибратор Син неон