Попуст!

Вибратор за Г Точка Јасмин

1,890 ден. 990 ден.

 

Вибратор за Г Точка Јасмин. Дозволете му на нежниот и флексибилен Јасмин да ја допре точката која највеќе ве излудува! Накривен и мазен создаден да ја задоволи секоја жена. Брзината на вибрациите се регулира со помош на потенциометарот на основата. Водоотпорен е такашто забавата слободно можете да ја преместите во бањата.

Боја: Виолетова

Материјал: Желе

Големина: 21см

Дијаметар: 4см

Напојување: 2 батерии АА

Опис

Вибратор за Г Точка Јасмин

Вибратор за Г Точка Јасмин

Вибратор за Г Точка Јасмин