Попуст!

Вибратор Црешов трепет

1,890 ден. 990 ден.

 

Вибратор Црешов трепет. Овој црешов трепет ќе ве растрепери до степен на топење! Мултибрзински, сладострасно мек, флексибилен и водоотпорен. На основата на оваа црвена цреша се наоѓа потенциометар со кој се регулираат брзините на вибрациите. Одберете ја вибрацијата што ви одговара најмногу и дозволете си трперливи сензациии. Препорачуваме употреба на лубрикант на водена основа за попријатна и поинтензивна пенетрација. Се одржува лесно со млака вода и благ сапун.

Материјал: Желе

Боја: Црвена

Целосна должина: 20 см.

Должина на употребливиот дел: 18 см.

Дијаметар: 3,5-6 см.

Напојување:  2 АА батерии

Опис

Вибратор Црешов трепет

Вибратор Црешов трепет

Вибратор Црешов трепет