Вагинални топчиња со нежни ресички

990 ден.

 

Меки вагинални топчиња со нежни ресички. Овие вагинални топчиња причинуваат, скокотливо стимулирање на вагиналните мускули. Во внатрешноста на секое топче има потешко, метално сферично тело, со кое при движење се создава чувство за вибрација. Топчињата се поставуваат во вагината и можат да се носат неограничено време, т. е. се додека ви е удобно. Лесно се вадат со помош на врвката која ги спојува. Се препорачуваат и од акушерите и гинеколозите како средство за тренирање на вагиналните мускули- профилактично или после породување.

Боја: Црна

Должина: 22 см.

Дијаметар: 3,4 см.

Материјал: Желе

Препораки:при чистењето на овие играчки никогаш не користете алкохол или лубрикант на глицеринска база. За да ја исчистите вашата играчка од желе, употребувајте специјално средство за чистење или хидратантен сапун.

Опис

Вагинални топчиња со нежни ресички

Вагинални топчиња со нежни ресички