Вагинални топчиња во форма на голф топчиња

690 ден.

 

Необични, уникатни вагинални топчиња во форма на голф топчиња со нежни релјефна површина за поголема стимулација на вагиналните мускули. Во внатрешноста на секое топче има потешко, метално сферично тело, со кое при движење се создава чувство за вибрација. Топчињата се поставуваат во вагината и можат да се носат неограничено време, т. е. се додека ви е удобно. Лесно се вадат со помош на врвката која ги спојува. Се препорачуваат и од акушерите и гинеколозите како средство за тренирање на вагиналните мускули- профилактично или после породување.

Боја: Бела

Должина: 23,5 см.

Дијаметар: 4 см.

Материјал: ПВЦ

Нема на залиха

Опис

Вагинални топчиња во форма на голф топчиња

Вагинални топчиња во форма на голф топчиња