Вагинални топчиња во форма на тениски топчиња

690 ден.

 

Необични, уникатни вагинални топчиња во форма на тениски топчиња со нежни релјефна површина за поголема стимулација на вагиналните мускули. Во внатрешноста на секое топче има потешко, метално сферично тело, со кое при движење се создава чувство за вибрација. Топчињата се поставуваат во вагината и можат да се носат неограничено време, т. е. се додека ви е удобно. Лесно се вадат со помош на врвката која ги спојува. Се препорачуваат и од акушерите и гинеколозите како средство за тренирање на вагиналните мускули- профилактично или после породување.

Боја: Жолта

Должина: 23,5 см.

Дијаметар: 4 см.

Материјал: ПВЦ

Препораки: Играчките од ПВЦ треба да ги чистите со млака вода и антибактериски сапун. Пожелно е да ги комбинирате со презерватив, и/или лубрикант на водена основа. Чувајте ги одделно од други материјали бидејќи некои материјали при допир со ПВЦ-то можат да го оштетат.

Опис

Вагинални топчиња во форма на тениски топчиња

Вагинални топчиња во форма на тениски топчиња