Вагинални топчиња од силикон

1,190 ден.

 

Вагинални топчиња од силикон кои имаат кадифен допир! Во внатрешноста на секое топче има потешко, метално сферично тело, со кое при движење се создава чувство за вибрација. Топчињата се поставуваат во вагината и можат да се носат неограничено време, т. е. се додека ви е удобно. Лесно се вадат со помош на врвката која ги спојува. Се препорачуваат и од акушерите и гинеколозите како средство за тренирање на вагиналните мускули- профилактично или после породување.

Боја: Виолетова

Должина: 16,5 см

Дијаметар: 3 см

Материјал: Силикон

Нема на залиха

Опис

Вагинални топчиња од силикон

Вагинални топчиња од силикон