Вагинални топчиња дизајнирани со релјефни срценца

1,087 ден.

 

Вагинални топчиња дизајнирани со релјефни срценца за уште поголема стимулација. Во внатрешноста на секое топче има потешко, метално сферично тело, со кое при движење се создава чувство за вибрација. Топчињата се поставуваат во вагината и можат да се носат неограничено време, т. е. се додека ви е удобно. Лесно се вадат со помош на врвката која ги спојува. Се препорачуваат и од акушерите и гинеколозите како средство за тренирање на вагиналните мускули- профилактично или после породување.

Боја: Црвена

Должина: 23,5 см.

Дијаметар: 4 см.

Материјал: Желе

Препораки:  Желето е многу поделикатен материјал од силиконот и затоа не може да се врие, да се става во машина за садови или да се мие со сапун. Тоа може лесно да се оштети, така што при чистењето на овие играчки никогаш не користете алкохол или лубрикант на глицеринска база. За да ја исчистите вашата играчка од желе, употребувајте специјално средство за чистење или хидратантен сапун.

Нема на залиха

Опис

Вагинални топчиња дизајнирани со релјефни срценца

Вагинални топчиња дизајнирани со релјефни срценца