Попуст!

Вагинални топчиња декорирани со точки

1,090 ден. 690 ден.

 

Вагинални топчиња, сврзани со еластичен материјал помеѓу себе, во форма на лимончиња. Во внатрешноста на секое „лимонче“ има потешко, метално сферично тело, со кое при движење се создава чувство за вибрација. Мазни се и тврди, и имаат релјефни декорации во облик на петтоаголник за поголема стимулација на вагиналните мускули. Топчињата се поставуваат во вагината и можат да се носат неограничено време, т. е. се додека ви е удобно. Лесно се вадат со помош на врвката која ги спојува. Се препорачуваат и од акушерите и гинеколозите како средство за тренирање на вагиналните мускули- профилактично или после породување.

Боја: Сина

Должина: 11 см.

Дијаметар: 3,5 см.

Материјал: Желе

Препораки: при чистењето на овие играчки никогаш не користете алкохол или лубрикант на глицеринска база. За да ја исчистите вашата играчка од желе, употребувајте специјално средство за чистење или хидратантен сапун.

Опис

Вагинални топчиња декорирани со точки

Вагинални топчиња декорирани со точки