Попуст!

Вибрирачки вагинални топчиња

1,190 ден. 690 ден.

 

Вибрирачки вагинални топчиња поврзани со кабелче за управувач со кој ќе го контролирате интензитетот на вибрациите. Топчињата се поставуваат во вагината и можат да се носат неограничено време, т. е. се додека ви е удобно. Лесно се вадат со помош на врвката која ги спојува. Се препорачуваат и од акушерите и гинеколозите како средство за тренирање на вагиналните мускули- профилактично или после породување. Овие вибрирачки топчиња можат да се употребуваат како вагинално така и анално.

Боја: Златна

Должина: 16,5 см

Дијаметар: 3 см

Напојување: 2 батерии АА

Опис

Вибрирачки вагинални топчиња

Вибрирачки вагинални топчиња

Вибрирачки вагинални топчиња