Вагинални топчиња со дизајн на фудбалски топки

688 ден.

 

Необични, уникатни вагинални топчиња со дизајн на фудбалски топки со нежни релјефна површина за поголема стимулација на вагиналните мускули. Во внатрешноста на секое топче има потешко, метално сферично тело, со кое при движење се создава чувство за вибрација. Топчињата се поставуваат во вагината и можат да се носат неограничено време, т. е. се додека ви е удобно. Лесно се вадат со помош на врвката која ги спојува. Се препорачуваат и од акушерите и гинеколозите како средство за тренирање на вагиналните мускули- профилактично или после породување.

Боја: Бела

Должина: 23,5 см.

Дијаметар: 4 см.

Материјал: ПВЦ

Препораки: ПВЦ-то е лесен водоотпорен материјал, кој има долг рок на траење со лесно одржување. Одличните својства на ПВЦ-то го прават еден од најексплоатираните синтетички материјали за изработка на секс играчки во денешно време. Играчките од ПВЦ треба да ги чистите со млака вода и антибактериски сапун. Пожелно е да ги комбинирате со презерватив, и/или лубрикант на водена основа. Чувајте ги одделно од други материјали бидејќи некои материјали при допир со ПВЦ-то можат да го оштетат.

Опис

Вагинални топчиња со дизајн на фудбалски топки

Вагинални топчиња со дизајн на фудбалски топки