Вагинални топчиња од ПВЦ

790 ден.

 

Идеално мазни вагинални топчиња од ПВЦ за вагинална стимулација. Во внатрешноста на секое топче има потешко, метално сферично тело, со кое при движење се создава чувство за вибрација. Топчињата се поставуваат во вагината и можат да се носат неограничено време, т. е. се додека ви е удобно. Топчињата се вадат лесно, односно со помош на врвката која ги спојува. Се препорачуваат и од акушерите и гинеколозите како средство за тренирање на вагиналните мускули, профилактично или после породување.

Боја: Сребрена

Должина: 23 см.

Дијаметар: 3,2 см.

Материјал: ПВЦ

 

Нема на залиха

ШИФРА АМ 55003120 Категорија: Tags: ,

Опис

Вагинални топчиња од ПВЦ

Вагинални топчиња од ПВЦ