Попуст!

Вагинални топчиња Пролет

1,290 ден. 690 ден.

 

 

Вагинални топчиња Пролет кои имаат дезен со пролетно цвеќе! Во внатрешноста на секое топче има потешко, метално сферично тело, со кое при движење се создава чувство за вибрација. Топчињата се поставуваат во вагината и можат да се носат неограничено време, т. е. се додека ви е удобно. Лесно се вадат со помош на врвката која ги спојува. Се препорачуваат и од акушерите и гинеколозите како средство за тренирање на вагиналните мускули- профилактично или после породување.

Боја: Црвена

Должина: 16,5 см

Дијаметар: 3 см

Материјал: Силикон

Опис

Вагинални топчиња Пролет

Вагинални топчиња Пролет

Вагинални топчиња Пролет