Црвени крзнени лисици

590 ден.

 

Црвени крзнени лисици. Совршени за екстремната еротика и да ги украсетезглобовите на партнерот со овие метални лисици покриени со мек, црвен плиш! Лисиците може да се користат како за врзување на креветот, така и за едноставно врзување на рацете. Независно од нивниот безопасен изглед, користете ги разумно и со мерка така што чувајте го клучот на видливо место. Доколку го изгубите клучот, лисиците се снабдени со дополнителен метален осигурувач кој се наоѓа на самите нив во случај да го изгубите клучот. Идеални се за еротско дополнување кон вашите секси игри или пак како провокативен подарок кој кажува „Оваа вечер сакам да си само мој/моја“.

Боја: Црвена

Материјал: Метал, плиш

ШИФРА АМ 020005-254 Категорија: Tags: , ,

Опис

Црвени крзнени лисици

Црвени крзнени лисици

Црвени крзнени лисици