Црвена пумпа за пенис Toy Joy

2,190 ден.

 

Црвена пумпа за пенис Toy Joy е практична пумпа со гумен балон за пумпање. Пумпата се состои од цилиндрично тело од црна проѕирна пластична маса со длабочина од 18 см, и дијаметар од 5 см, и мек ракав од латекс кој потполно го опфаќа пенисот. Гумениот балон служи за исфрлање на воздухот од цилиндерот. Пумпата е снабдена и со вентил за израмнување на притисокот. Одличен избор доколку се залагате за комфор и ефективност. За да ја задржите ерекцијата подолготрајно можете да искористите стегач прстен (видете под категорија прстени), која се поставува на основата на пенисот и не дозволува на крвотокот да се врати назад.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ НА –> http://vibrator.com.mk/

Боја: Црвена

Нема на залиха

ШИФРА AM 15516 Категорија: Tags: , ,

Опис

Црвена пумпа за пенис Toy Joy

Црвена пумпа за пенис Toy Joy

<h2Црвена пумпа за пенис Toy Joy