Бел вибратор со стимулатор

3,290 ден.

 

Кај мултибрзинскиот ротирачки бел вибратор со стимулатор за клиторис главчето е реалистично оформено, средниот дел е составен од 3 реда со по 3 метални топчиња кои ротираат заедно со главчето на вибраторот. Стимулаторот е е во форма на дабари  и е прикачен на торзото од вибраторот. Ротациите и вибрирањето на стимулаторот се контролираат на долниот дел од вибраторот. Овој црн вибратор со стимулатор има 3 брзини на ротирање и опција во која насока да ротира. Стимулаторот има 7 брзини на вибрирање. Подесувањето на брзините на ротирањето и вибрирањето на стимулаторот е прикажано во два реда со по три светлосни идикатори. Овој црн вибратор со стимулатор е направен од мек матереијал и е водоотпорен.

Боја: Проѕирна

Должина: 24 см

Должина на употребливиот дел: Вибратор-12 см, стимулатор-6 см

Дијаметар: 4 см

Материјал: Желе

Напојување: 4 батерии тип АА

Препорака: Ве молиме имајте предвид дека играчките од желе, силикон и клон-кожа не поднесуваат лубриканти на силиконска или глицеринска база и затоа доколку сакате да употребите лубрикант пожелно би било да употребите лубрикант на водена база. Играчките се лесни за одржување, се мијат со благ хидратантен сапун и вода или со спрецијално наменети средства за одржување на играчки од тој тип   Stimul8 и Splash Toy-Cleaner. Вадете ги батериите после секоја употреба.

Нема на залиха

ШИФРА АМ 11124 Категорија: Tags: , ,

Опис

Бел вибратор со стимулатор

Бел вибратор со стимулатор