Попуст!

Црн вибратор од латекс 22см

1,490 ден. 890 ден.

 

Црн вибратор од латекс 22см е секс играчка која ги исполнува вашите барања за реална форма, телесна боја и несекојдневно задоволство! Изработен во форма на пенис, со реална главичка, хоризонтални набори под неа, кои продолжуваат со релјефни вени по целата должина. Комбинирајки го со лубрикант тој е лизгав и влажен, кое ќе ви овозможи полесна пенетрација и врвно задоволство. Потенциометар кој се наоѓа на основата на вибраторот ја регулира јачината вибрациите. Се препорачува употреба на лубриканти на водена база. Мултибрзински вибратор со испакнати вени во реалистична форма.

Материјал: Латекс

Боја: Црна

Контрола на функциите: Брзината на вибрациите се контролира со потенциометар кој се наоѓа на основата на вибраторот.

Целосна должина: 22 см.

Должина на употребливиот дел: 19,5 см.

Дијаметар: 4,7 см.

Напојување: 2 батерии тип АА (1,5 В)

Препораки: Треба да имате предвид дека не се мие  со алкохолни или препарати кои можат да ја оштетат површината. За да ја исчистите вашата играчка и секогаш да биде спремна за играње, употребете безалкохолни чистачи како Stimul8 и Splash Toy-CleanerАко сакате да користите лубриканти користете ги оние на водена основа. Некои луѓе добиваат алергиска реакција во контакт со латекс. Доколку сте вие еден од нив, за вас ќе биде подобро да се ориентирате кон играчки од друг материјал.

Црн вибратор од латекс 22см

ШИФРА АМ 55004186 Категории: , Tags: , , ,

Опис

Црн вибратор од латекс 22см

Црн вибратор од латекс 22см