Стриптиз шолја за кафе

390 ден.

 

Стриптиз шолја за кафе или чај. Доколку ја наполните оваа шолја со топла течност, бикини сетот од парот на сликата исчезнува и тие прават стриптиз пред вашите очи. Откако ќе го испиете пијалокот, бикини сетот повторно се појавува.

ШИФРА АМ 001344-484 Категорија: Tags: , ,

Опис

Стриптиз шолја за кафе
Стриптиз шолја за кафе