Стреп-он за жени Ultimate twin

2,990 ден.

 

Стреп-он за жени Ultimate twin. Составен е од две дилда и каиш на кој се закачува едно дилдо. Првото дилдото е изработено во вид на, еректиран пенис, мазно е и има две вдлабнатини, второто дилдо е изработено со бранови кои се преклопуваат и служат за поголема стимулација на мускулите на вагината. На основата се наоѓа подлога која служи за подобро да се прицврсти кон каишот. Каишот е удобен за носење и може да му се регулира должината. Внатешноста на гаќичките е обложена со нежен материјал и се удобни за носење. Препорачливо е да користите лубрикант на водена основа за да се избегне дискомфортот и да се зголеми задоволството од пенетрацијата.

Боја: Виолетово

Должина: 15/15 см.

Дебелина: 2,4-4,3 см.

Материјал: Силикон

Нема на залиха

ШИФРА AM55007793 Категорија: Tags: ,

Опис

Стреп-он за жени Ultimate twin

Стреп-он за жени Ultimate twin